Word lid

Door uw lidmaatschap helpt u de schitterende kunstschatten van Venetië te behouden.

Wat u kunt doen

Word lid/donateur. Voor een jaarlijkse contributie van € 45,- voor een enkel lid of € 60,- voor twee leden, mits op hetzelfde adres woonachtig, draagt u bij aan het behoud van een unieke stad.

Uw bijdrage is voor 125% fiscaal aftrekbaar, een verhoging die te danken is aan de status ‘culturele ANBI‘ van onze vereniging. Geeft u liever een bedrag ineens, dan kunt u lid voor het leven worden.

Hier leest u alles over de contributie.

Wat u van ons krijgt

U ontvangt regelmatig ons nieuwsbulletin met verenigingsnieuws en de ieder jaar de officiële Jaarkroniek van de Vereniging.

Verder wordt u uitgenodigd voor bijzondere concerten en interessante lezingen, waar u ander “Poorters” ontmoet, die net als u belangstelling hebben voor Venetië, Italië in het algemeen of voor kunst en cultuur. Regelmatig organiseren we een ledenreis naar Venetië onder kunsthistorische begeleiding waar u als lid aan kunt deelnemen.

Verder kunt u ieder jaar in april meebeslissen over onderwerpen die onze vereniging aan gaan. De ledenvergaderingen combineren we met een gezamenlijke lunch en een programma met een culturele inslag, zoals museum- of tentoonstellingsbezoek, een concert, een lezing of een stadswandeling.

Vul het formulier in en word vandaag nog lid! Venetië-fans en kunstliefhebbers over de hele wereld en niet in de laatste plaats de Venetianen, zullen u dankbaar zijn!