Poortersreis opening Biënnale in mei 2019

Published by bestuur on

Voor de Poorters van Venetië organiseert Maniera in Italia een reis naar de opening van de Biënnale in 2019. Het bijzondere van deze reis is dat we een kijkje in de keuken krijgen. De eerste drie dagen luisteren we naar lezingen, bezoeken we locaties die anders niet voor het publiek toegankelijk zijn en gaan we naar de twee grote feesten voor en tijdens de opening op 11 mei 2019.

Biënnale 2019
Biënnale 2019

Dit gedeelte organiseren we samen met de European Cultural Academy (ECA). De laatste twee dagen bezoeken we de tentoonstelling zelf in de Giardini en het Arsenale.

We verblijven in een hotel dichtbij de Giardini en het Arsenale. We vliegen van Schiphol naar Venetië Marco Polo. De prijs ligt op ongeveer € 1.200 – € 1.300 euro, inclusief vliegreis, hotel, watertaxi, vaporetto, toegang tentoonstellingen. Aangezien de onderhandelingen met de ECA nog gaande zijn, kunnen we nog geen vaste prijs noemen.

De dagen rond de opening van de Biënnale zijn een drukke tijd in Venetië. Daarom is het noodzakelijk om zo snel mogelijk hotel en vlucht te boeken.

Als u belangstelling hebt, dan verzoeken we u zo snel mogelijk te reageren door te klikken op onderstaande button. Uw reactie is vrijblijvend. Wij willen de mogelijkheden inventariseren en om vervolgens in overleg met de ECA het definitieve programma en de prijs te bepalen. Dan pas gaan we u vragen om een aanbetaling te doen. We hopen dit proces in de komende weken af te kunnen ronden. U kunt zich via deze link aanmelden.